7 entry daha
  • bugün futbolla ilgili yaptıkları kısacık bir haberde tam 3 adet bariz saçma sapan hata yapabilen haber ajansı. şöyle ki:

    * haberin ilk cümlesinde coloccini'nin 26 yaşında olduğunu söylüyorlar. daha sonra gelen bir cümlede ise kendisinden "28 yaşındaki oyuncu" diye söz ediliyor. ben "ulan hangisi dogru bunların" derken doğum tarihinin 22 ocak 1982 olduğunu öğreniyorum yazıdan. demekki kendisi 25 yaşındaymış. bravo

    * haberdeki bir başka iddia ise fabricio coloccini'nin alınabilmesi için marcelo higuain'in beşiktaş'tan gönderileceği. ama durun bir dakika; beşiktaş'ta marcelo higuain diye bir futbolcu var mıydı? ben mi bilmiyorum acaba? sakın onun adı federico higuain olmasın.

    * haberdeki son saçma sapan hatada ise fabricio coloccini'nin bu güne kadar 10 takım değiştirdiğinin iddia edilmesi. haberin alt kısmında ise oyuncunun hangi dönemler nerde forma giydiği yazılmış. burdan oynadığı takımları sayınca 7 farklı takımda oynadığını görüyorsunuz.

    bu haberi yazana da yayınlayana da 'yuh' demekten kendini alıkoyamıyor insan. haberi götlerinden uydurup yazdıkları nası da belli.

    gözlerimle görmeden inanmam vallaha diyorsanız buyrun:
    http://www.kartalhaber.com/…16/İşte-coloccini-.html
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap