4 entry daha
  • kendi mahallesinin oray eğin'i. sırf oray ve yıldıray isimleri arasındaki kafiyeden çıkmıyor bu tespit. taraf'ın fellini dvd'leri nedeniyle evimize girmesi üzere hazretin yazılarıyla bir kez daha karşılaşınca çakıyor insanın zihninde ister istemez.

    taraf gazetesi'nin arka tarafında sırf ferhat kentel gibi kendilerine yakın durmadığı için ahmet insel'e çeşitli suçlamalarda bulunmuş kendisi. ahmet insel taraf gazetesi'nden neşe düzel'e röportaj verip islamcılıkla ilgili "hıristiyan nüfus, kürt nüfusu kadar yüksek olsaydı, ümmet milliyetçiliğinin akıtacağı kan, ırk milliyetçiliğinden daha az olmazdı" gibi bir yorumda bulunmuştu. iş bu yorum üzere yıldıray bey, zaten 27 nisan'da da "12 eylül islamcıları sola karşı besledi" demişti bu ahmet insel diye çemkirmiş.

    sonra da sünni müslümanları mazlum göstermek için elinden geleni yapmış. bilenler bilir ulusalcı tayfayla uzaktan yakından alakam yoktur, ama böylesi "niye bizden değilsin"ci demokratları da ulusalcıların simetrisi olarak gördüğümü söylemeden geçemeyeceğim. yıldıray bey, ahmet insel, çok kereler tekrarladığı gibi sosyalisttir; sırf size yakın durmadığı için demokratlıktan men etmek isterseniz onu da sizin iktidarla kabaran demokratlığınıza vemek gerekir.
907 entry daha
hesabın var mı? giriş yap