7 entry daha
  • iyice sacmasapanlasan tartisma. ben oyun yapamiyormusum. ha evet ben tek basima yapiyordum zaten, bir turlu olmadi, kisfmet. buyrun yapmisligim var, alip oynayabilirsiniz size en yakin oyun saticisindan (aa pardon siz kopya tercih ediyordunuz). hayir, ps3 uzerinde daha onceden oyun cikarmis birinin dediklerine mi inanalim yoksa ordan burdan duyduklarini evindeki oyuncaginda cat pat gordugu seyleri anlatanlara mi. degil mi?

    azcik okuma yazmasi olan ahkam kesmeye kalkiyor yok donanimhaber soyle demis bilmemne forumunda su varmis.

    madem o kadar okuma yazmaniz var, acin metacritic'i. bakin kac tane 90+ ps3 oyunu var (3). bir de bakin kac tane 90+ xbox 360 oyunu var (11). emin olun ki metacritic butun donanimhabercilerden daha iyi bilir.

    guzel kardeslerim, bu is "oyunlar ps3 e cevrildiginde aa eksikligi oluyordu" degil. bu is, bir oyun konsolunun rakibi olan oyun konsolunun gelistirme ortamini iki sene geriden takip etmesi, donanim mimarisinin "ben yaptim oldu" seklinde olmasi hasebiyle bir turlu cost effective bir sekilde ustunde oyun yapilamamasidir. bana bir tane oyun sirketi bulamazsiniz crossplatform oyun yapan ve ps3'u tercih ettigini soyleyen.

    ben size olacaklari soyleyeyim. sony hatasinin farkinda ve her iki ayda bir yeni sdk cikariyor (8 mb kazandirdi bize son sdk). inanilmaz ama gercek, artik crash dump bile alabiliyoruz playstation 3 oyunumuzdan. bunun ve insanlarin yasadigi ilk soku atlatmasinin ardindan dogru duzgun oyunlar yapilacaktir bu konsolda da. yillardir exclusive olarak uzerinde calisilan gran turismo gibi oyunlarin da iyi olmamasini beklemek sacma olur. gelecekte durumlar esitlenebilir, fakat an itibariyla oyunlarin kalitesinde de, satislarda da ezici bir xbox 360 ustunlugu oldugunu inkar edene kicimla gulerim. an itibariyle, mgs 4 veya gt 5 cikmadan playstation 3 almak icin sifir sebep vardir.
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap