1044 entry daha
  • 77 yaşında tekrar ana haber bülteni sunmaya hazırlanan haberci.

    yanlış hatırlamıyorsam mart 2008’de star haberi sunmaya başlamıştı. o zamanlar star, atv kanal d ve show gibi rakiplerinin oldukça gerisindeydi.

    kanal d’de mehmet ali birand, show’da ise ali kırca vardı. uğur dündar yılmaz özdil’le birlikte star haberin başına geçtiğinde kanal ratinglerde 4. sırada olmasına rağmen haber bülteni ratinglerinde 1. oluyordu.

    bu başarı cezasız kalmadı. 2010 referandumu sonrası doğan grubu star’ı doğuş grubuna sattı. doğuş grubunun ilk yaptığı iş uğur dündar ve yılmaz özdil’i kovmak oldu.

    başka ülkede olsa en çok izlenen haber bültenini yapan bu isimler üstüne para verilerek transfer edilmeye çalışılırdı. türkiye’de ise işsiz kaldılar.

    birand ve ali kırca 2010’dan sonra da yıllarca haber sunmaya devam etti. uğur dündar işsiz kalınca yıllarca halk tv’de para almadan halk arenasını yaptı. sırf bunun için bile kendisini takdir ederim. bir insanın inandığı doğrular adına yıllarca muhalif bir kanalda bedavaya çalışması pek raslamadığımız bi şey. o zamanın halk tv’si şimdiki gibi değil. parasızlıktan çekimler tost makinesiyle yapılıyordu.

    sonuç itibarıyla uğur dündar ve yılmaz özdil ikilisini tekrar ana haberde görmek severek ayrıldığınız eski sevgiliyle yeniden başlamak gibi. bence sözcü tv’de olacak. şimdiden hayırlı olsun.
1014 entry daha
hesabın var mı? giriş yap