7 entry daha
  • ne olduğundan, cinsel tercihinden, ahlak anlayışından sana ne? evet sölediklerin belki doğru belki yanlış, türkiye'de bu zatı kimi sever kimi sevmez. ama bel altına vurmak, spor ve klüp ahlakından uzaklaşmak ve en önemlisi milyonların gönül verdiği bir klübü bir gazeteciyle muhattap etmek aynı seviyeye indirmek de ne ola ki!

    bjk bir spor klübüdür ancak popüler spor dallarında (başta futbol ve basketbol) demirören yönetimi süresince ne kadar başarılı olduğu tartışmalıdır.hatta tartışılmamalıdır çünkü başarılı diyenler çok acı göt edilir. klüp bu kadar başarısız, istikrarsız, disiplinsiz yönetilirken, bir gazeteci hakkında bu şekilde duyuru yayımlamak neyine birader? sen önce kendine bak. kaldı ki adam yanlış da söylemiyor hani.

    ancak bu bildiri hiçbir klübe yakışmayacağı gibi, bir asırlık, ilkeleri ve bir duruşu olan beşiktaş jimnastik klübü'ne hiç yakışmamıştır.demirören ve yönetimi beşiktaşa gönül vermiş herkese ıstırap vermeye devam ediyor.bir klüp nasıl yönetilmemelidir bunun adeta muhteşem bir dersini veren demirören umuyorum en yakın zamanda hiç yakışmadığı koltuğundan kalkar ve türkiyenin en köklü 3 klübünden biri hak ettiği şekilde yönetilir, hasret olduğu başarıları tekrar elde eder.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap