724 entry daha
  • fanatiklik yapmayayim bişi demeyeyim diyorum ama hakkinda soylenen zirvalarin diz boyunu astigini gordukten sonra bişiler demenin mubah oldugunu dusundugum takim..

    yahu 8 kisi miydi karsisindaki takim, 15. saniyede yüzde yüz gol kaciran 5 dakikada buz gibi gol atan takimin? 8 kisi miydi yüzde yüzlük gol pozisyonu ilk yarinin bitis düdügü ile kesilen takimin karsisindaki takim? 8 kisi miydi 2 tane rakip takim oyuncusunun beli bükülmüsken orta yapan bir arab'a ve buz gibi golu kaleye tikan ümit karan in karsisindaki takim?

    2004 yilinda 7 kisi kalan galatasaray hakkinda "hakettiler canim" diyen, 7 kisi kalmis takima 1 gol atabilen takim 8 kisi miydi? her malubiyetten sonra hakemlere bok atan fenerbahce takimi her macta mi 8 kisi kaliyor?(gecen seneki besiktas macindan sonra da hakemlerden dert yanip, takimi ligden cekmekten bahsediyordunuz.. ondan evvelki sene yine besiktas sizi yenince ayni tantana.. insan bi sıkılır yahu) hadi onu bunu gectim allaskina biri cikip yüreklilikle "hakem in yaptigi yannisti" diyebiliyor mu? yok .. "hakem kurallari fazla uyguladi" en fazla soylenen bu.. yazik yahu. islam cupiye geliyor hersey.. "bu devirde dogmus olsaydim futbol nefret ettigim ilk sey olurdu" demisti rahmetli.. yemin ederim nefret ettirdiniz bu gevsekliginiz, göz göre göre yalan soylemeniz nedeniyle..
57114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap