2546 entry daha
  • atatürk, türk kurtuluş savaşı ve türkiye cumhuriyeti'mizin kuruluşu ile ilgili, insanlık virüsü ciasal islamcılar ile birlikte kuyuya attığı taşları teker teker toplayıp kavanozuna istiflemeye başlamış bugünlerde.

    güzel.

    özetle "...türkiye cumhuriyeti'ni ingilizler kurdu, kurtuluş savaşı yalandır, birinci dünya savaşından sonra burada galiplerin işine gelen bir rejim kurulması gerekiyordu. o rejim 1923'te aynen istedikleri gibi kuruldu. hepsi budur..." türü geçmiş tükürüklerini bugünlerde yalamaya başlamış.

    ki ingiliz gizli raporlarıyla ortaya dökülen onca gerçeğe rağmen baklayı nihayet ağzından çıkarmış ama yine hafifçe salınarak götü ayrı başı ayrı oynatmaktan da vazgeçmemiş:

    "...tc rejimi şüphesiz ingiltere ile bir dizi açık ve kapalı müzakere sonucu kuruldu; ingilizlere birtakım önemli tavizler verildi; karşılığında 1933'e dek üstü kapalı, 1933'ten sonra açık ingiliz desteği alındı. ama bundan tc'yi ingilizler kurdu sonucu çıkmaz...".

    ~

    lütfen bu konularla ilgili gerçeğin ne olduğunu, savaş halinde olduğumuz ingiliz kaynaklarından bellemek için aşağıdaki bakınız içeğini okuyunuz:

    (bkz: ingiltere'nin türkiye gizli raporlarını açması)

    bu belgelerden gazi mustafa kemal atatürk'ün ingiliz uşağı değil, vatan ve millet aşığı yurtsever bir türk önderi olduğunu anlıyoruz.

    ne acı ki aslen ingiliz uşağı olanların ve türk direnişine karşı işgalcilerin köpekliğini yapan işbirlikçilerin de islamcılar olduğunu görüyoruz.

    nihayetinde nutuk'ta yer alan her bir cümlenin gerçek olduğunu ve kanla yazıldığını öğreniyoruz.

    son olarak, yıllarca "vahdettin hain değildi, atatürk ingilizlerin adamıdır, kurtuluş savaşı danışıklı dövüştür" diye yırtınan siyasal islamcıların, sol gericilerin, ikinci kinci cumhuriyetçilerin ve yobaz liboşların özünde ruhlarını emperyalizme satmış yalancı sahtekar namussuzlar olduklarını epeydir biliyoruz.
2035 entry daha
hesabın var mı? giriş yap