9 entry daha
  • failleri ve azmettiricileri bulunamayan ya da bilinemeyen bilinse de bulunsa da yakalanmayan ya da yakalanamayan ya da her neyse cinayetlerin, bir dizi planlı ve dış güdümlü eylemin, vatansever, antiemperyalist kişilerden oluşan bir gruba, uyduruk, fiktif bir sözde terör örgütü yaftası yapıştırılmak suretiyle yüklenmesi ve vatansever ve antiemperyalist tam bağımsız bir türkiye'den yana olmaktan başkaca göze batan bir eylemi olamayacak kişilerin zan altında bırakılması ve sonucunda da büyük ihtimalle ucundan kıyısından üstlerine yıkılması operasyonu kapsamında tutuklanan kişilerdendir.
    yok efenim suikast yapacaklarmış darbe yapacaklarmış yalanları iftiraları ile itham edilen ulusalcıların sindirilmesi operasyonunun mağduru ve kurbanıdır. radikal, yeni şafak vs. gibi ulusal menfaatler yerine emperyalizmin uşağı olmuş, atatürk cumhuriyetine göz dikmiş gazete ve dergilerin ve medyanın cahil ya da kafasının ayarı yanlış halka baş parmağını sallayarak gösterdiği kişilerdendir.
    kurulan korku imparatorluğunda ses çıkartmaya çalışanları sindirme operasyonunda seçilen ibretliklerdendir. telefon konuşmalarında bile dikkatli ol, babana bile güvenme, abd yi kuklaları fethullahı akp yi eleştirme, sus aman duymasınlar aman içeri alırlar. tam bağımsızlık deme, emperyalistlere hizmet edenler ihanet içindedir deme... kork, sin. yapılmak istenen de budur.
    taşları bağlamışlar itler serbest dolaşıyor ki o itler kendini bilir.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap