61 entry daha
  • şu ana kadar hakkında yazılan en güzel yazıya aşağıdan ulaşılabilir. yazının hepsini uzun olduğu için kopyalayamıyorum ama insanların iki yüzlülüğünü göstermesi açısından aşağıya kopyaladığım kısmı özellikle okumanızı isterim
    http://www.ligtv.com.tr/default.aspx?r=1&hid=34661

    "

    15 şubat 2002; galatasaray’ın fenerbahçe karşısında 7 kişi kaldığı tarihin sonrasında yazılan yorumlara bakın... ardından da fortis türkiye kupası’nda oynanan çeyrek final rövanş maçında galatasaray-fenerbahçe mücadelesi sonrası yazdıkları yorumları okuyun...

    x yazar:
    16 şubat 2002
    "önce emre’nin, sonrasında batista ve hasan şaş’ın ve üç dakika geçmeden kaptan bülent’in kırmızı kart görmeleri bir teslimin kağıda dökülmüş hali oldu. ilk yarıda takdir haklarını galatasaray’dan yana kullanıp, eleştiri alan ali aydın’ın maç boyunca verdiği en doğru kararlar bunlardı."
    27 şubat 2008, sabah
    "ama bu maçın sonrasında "hak ettim" veya "doğru yaptım" diyen varsa utanmalıdır. cüneyt çakır'ı ve kararlarıyla vardığı sonucun peşini bırakmayacağız."

    y yazar:
    16 şubat 2002
    "hakem ali aydın, mükemmel bir yönetim gösterdi. son derece cesurdu. büyük seyirci baskısına rağmen objektiflikten sapmadı. gösterdiği 4 kırmızı kart da tartışılmayacak kadar doğruydu."
    27 şubat 2008
    "hakem cüneyt çakır için sadece şunu söylemek istiyorum. avrupa'daki zorluk derecesi yüksek bir maçı bu tarz yönetse hakemlik hayatı ebediyen biterdi."

    z yazar:
    16 şubat 2002
    "bu arada erman toroğlu'nun dediği çıktı. hakem ali aydın cesurca kartlarını çıkardı. ufak tefek hatalarına rağmen bence yüzyılın maçına yakışır bir yönetim sergiledi. g.saraylı futbolculara kırmızı kart gösterdiğinden dolayı değil, cesaretinden dolayı kendisini kutlarım."
    27 şubat 2008
    "maçı anlatmak isterdim. güzel bir hareketi, golü. inanın çok isterdim. ama elinizi vicdanınıza götürün. dünkü maçın konuşalacak nesini bıraktı hakem. kendi çaldı, kendi oynadı."

    bir başka yazar:
    16 şubat 2002
    "hakeme bayıldım."
    27 şubat 2008
    "aslında bir derbide oyuncu atmak bu kadar da kolay değil."

    "
7156 entry daha
hesabın var mı? giriş yap