184 entry daha
  • asimov'un serisine olan sevgim olmasa bu diziyi seyretmezdim. tam bir b-movie. her şey para ile olmuyor işte... dev bütçe, apple tv için sansasyonel çıkış yapma projesi falan filan... sonuç bu aptalca şey. önce kafa lazım. para sonra.
    durup dururken uzaya kadar çıkan bina icat edip sonra da intihar bombacısı sahnesi ile dev bir yıkım çekmek falan ne ki şimdi. sırf heyecanlı görünür de seyirci çeker diye yersiz gereksiz bir heyecan sahnesini bir de aptalca bir ortadoğu teröristi benzetmesi üzerinden çekiyorsun. 2 bombayla da uzaydan yere kadar yıkılan dev bina ile herhalde 11 eylül anılarına mı abanıyorsun ne skim deniyosun bilmem de sayın senarist... sende pek zeka yok kusura kalma. mahkeme sahnesinin kendisini olduğu gibi çeksen o daha heyecanlıydı. ille de patlama çatlama şart değil.
    dizi ucuzluktan ölecek halde. boş boş konuşan tipler sürekli önemsiz muhabbetler ediyorlar. yaw siz bunu niye çektiniz? 8 yaşından büyük kimseye bi anlam ifade etmez bu. seks ve şiddet koyup 8 yaş grubunu da kaybetmişsiniz. her tarafı ile gereksiz bir saçmalamadan ibaret.
288 entry daha
hesabın var mı? giriş yap