29 entry daha
  • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    no d'òrgans sòlids diu el cervell, gràcies a la capa de revestiment superior d'arquitectura format més de mil milions anys sobre la base d'una pràctica mèdica ha fet possible.

    alguns biòlegs anomenen cervell fosil viu. les activitats corporals més bàsiques (vegetatives) seran interpretades pel cervell en la secció esquerra (per exemple, epifiz), instints, pors i desitjos del món, com la secció de la sensibilitat en els pisos superiors; consciència, mentre que les activitats com ara el control muscular a la part superior, construït al cervell. bakıldık de l'edat d'aquesta secció, la part superior dels últims milions d'anys, a més de ser extremadament nous capítols, mentre que la part inferior és molt més antiga, que sembla pertànyer a l'antiga cervell. ha de ser molt divertit per als biòlegs concepte fòssil. (veure sistema nerviós autònom i l'univers de dins cap a fora)

    comportament joves i grans capa contra factors externs són també molt diferents unes de les altres. les subdivisions són una estructura simple i porta durabilitat simplicitat. l'augment de la complexitat del cervell a mesura que estiguin superior; a causa d'aquesta complexitat està augmentant la sensibilitat a factors externs. hem perdut la nostra pròpia consciència, vam rebre un cop al cor del cas, un bon exemple de la sensibilitat del cervell té diferents capes dels pulmons per seguir operant; com un sistema operatiu informàtic que continua deteriorant açılamas activitats de treball del maquinari.

    l'ús de l'anestèsia treball, aquesta funció del cervell, el cervell experimenta dolor (cervell mitjà) i l'amarga experiència dels sentits (part superior del cervell - la membrana cerebral) sector de la població paralitzants que pateixen l'experimentació rescatar-nos de l'infern (en realitat auto-rescat) va sorgir com un gran invent ofereix l'oportunitat de treballar en el cos .

    per si sol, l'anestèsia mai ha estat més fàcil accedir a la maduresa en l'actualitat. tals consciència deshabilitat segueixen sent els instints i reflexos de la paràlisi cerebral mitjana que no pot precipitar-se en el comportament estereotip curta, autoprotecció i escapen reflex de mobilitzar els pacients com un animal ferit va tractar d'escapar de la situació. un cop pena recordar el que han fet tal cosa.

    els més malsons, tota l'activitat dels músculs de la consciència, tot i que és la paràlisi encara està activa, van escoltar el discurs del pacient metge, d'una banda, d'altra banda, sentint el dolor de la cirurgia, els llavis encara no podien moure, pitjors situacions abiliyormuş també consisteix en malson.

    exemples com aquests també tenint en compte l'import que l'agent paralitzant que ha de donar-se al lloc, i determinar com seria en l'ordre `utilitzar la quantitat d'informació que el anestezist`, veure com es converteixen en un gran sota càrrega, aquestes persones" yaww impressionants metges aquí ", com arribar a la llum fins a, adonar-se que la ignorància pot ser un gran perdedor, correspon a la part exterior del món de la medicina.

    he llegit els següents llibres:
    (veure consciència manual d'usuari) * d'un usuari - zeman home
    (vegeu la consciència no va caure del cel) * fidel der geist -hoimor von ditfurth
107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap