9 entry daha
  • orospu çocuğudur. şöyle ki, ben ki bu genç yaşımda berber koltuğuna oturup, kafamı geriye yaslayıp, gözlerimi kapayıp, berberin yavaaşça beni sakallarımdan kurtarmasından çok haz alan bir insanım. dım. hayır berber dayamasından dolayı değil. traş olmak güzel.

    ancak bu herif yüzünden 2 aydır mach3 e mahkum kaldım arkadaş. filmi (bkz: sweeney todd the demon barber of fleet street) seyrettiğimden beri berber görmek istemiyorum. bütün berberler üzerime üzerime geliyo. dükkanlarının yanından geçerken içeride müşteri gırtlaklayan berberler görüyorum. her yere kanlar fışkırıyo, çıraklar onları süpürüyo.

    --- spoiler olabilir ---
    filmdeki o gırtlak kesme sahnelerini elim gırtlağımda gayriihtiyari "khhhk"(kurbanların boğazlandıklarında çıkardıkları ses) sesleri çıkararak seyrettim.
    --- spoiler olabilir ---

    ben o filmi seyrettikten sonra nasıl gideyim de -tanıdığım da olsa- bir berbere gırtlağımı teslim edeyim. zaten en rahatladığım zamanlarda bile yeni jiletin tene dokunuş sesi insanı ürpertirken nasıl edeyim de adamın pamuk gibi sinirlerle ve sıfır hatayla 10-15 dakkalık traşı bitirmesini bekleyeyim.

    --- spoiler olabilir ---
    hayır hep aynı berbere gidebilen birisi değilim ki adama geçmişini soriim. "abi senin katledilen bi karın var mıydı yaw?" gibi. veya "abi hakimlerle savcılarla aran nasıl. ne biliim kin güttüğün birileri var mı? varsa bu fikirlerini başkalarına da yansıtmak istiyo musun? bu koltuğun yanındaki büyük kol ne işe yarıyo?" falan.
    --- spoiler olabilir ---

    bugün tüm cesaretimi toplayıp korkumu yenmek için berbere gittim. içeri girince götüm yemedi sadece saç traşı olacam dedim. traştan sonra adam ensemi usturayla almaya kalktı. tam kızı 2 yıl önce tecavüze uğrayıp intihar etmiş de kinini toplumdaki bütün gençlerden çıkarıyormuşçasına usturayı ensemin üstüne kaldırdığı anda "yok usta ben evde alırım onları sen zahmet etme anaaaam" diye bir kalkışım vardı koltuktan. ben bile şaşırdım ki berberin şaşırması çok doğaldı yani. "abi senle alakası yok 3 yüzyıl geriden gelen bi orospu çocuğu yüzünden oluyo" diyemedim.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap