47 entry daha
  • rize maçıyla baslayan bir sezon'un final maci.. bu gece saat 19 da ali sami yen stadinda oynanacak.. bu gece sanki bir kalpmiş gibi milyonlarca kalp birlikte aticak.. bir taraf zafer sarkilari soyleyecek bir taraf kaldirimlarda elleri baslarinin arasinda bir sekilde oturacaklar..

    biz biliyoruz zafer sarkilari soylemeyi.. torino'da atilan golden sonra cildirmayi, ispanya'da markete biralar için kazik attiktan sonra bir de 4 gol çakıp donmeyi, monako'da kumar oynamayip kupayi alip gelmeyi, liverpool da duvarlara sprey boya ile "cimbom" yazmayi.. biz biliyoruz zaferin tadini.. istiyoruz onu bu gece.. cünkü güney amerikalilarin dedigi gibi "`el galatasaray unido jamas sera vencido" yani "birlesmis bir galatasaray asla yenilemez"

    dedigim gibi rize maçıyla başladı bu sezon.. bos tribunlere ama milyonlarca göze.. an geldi kükredi o yedek kulubesinin yanindaki aslan sanki gerçekmiş gibi... metin izledi dimi takimini soyunma odasi çıkışından.. büyük kaptan güldü galibiyet sonrasinda evinde. kirmizi deyince biz yavuz gökmen sarı diyenlerin arasında oldu.. gündüz kılıç zıpladi büyük sehir belediyespor maçında son dakikada gelen beraberlik golünün ardindan, derwall sapkasini yere attigi kasimpasa maçında yenilen o frikikle..

    bu gece yine herkes birlikte olucak.. zafer sarkilari inletecek ali sami yen'i.. bu gece yine herkes orada olacak.. bir zamanlar galatasaray için atmiş kalpler yine galatasaray için atacak...
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap