4 entry daha
  • son zamanlarin, tarafimdan en cok benimsenen, severek izelenen ikilisi, hatta iki arti biri. zira zaman zaman umit besen, mahmut tuncer gibi ustadlar basarili ikilinin sovlarinin tamamlayici ogesi olarak kullanilmakta, muthis bir gorsellik ve eglence ortami olusmaktadir.
    insan bazen, bir trafik kazasi icin bile -ki olumle sonuclanmamis olmasi son derece sevindiricidir- iyi ki yasanmis bu kaza diyebiliyor efendim. hayat ne garip? aslinda meydana gelmis olmasina sukredilecek tek sey o trafik kazasi degildir. kazadan sonra ceyda ve esranin polisle olan talihsiz polemiklerini gorunteleyen "bizden kacmaz" adli magazin programina da minettar ikilinin hayranlari. her ne kadar ceyda ve esranin o talihsiz polemiklerle degil, sov dunyasindaki basarilariyla gundeme gelmesini dilesek de. mehmet ali nin de hakkini yememek lazim tabi. esra ile ceydayi asena ile kapistirmaya calisarak programa ivme kazandirmasi bir mehmet ali klasigi zaten. burda elestirilecek bi durum soz konusu degil. hakeza umit besen, esra ve ceydaya sarki soyleme konusunda sagladigi destek, en az esra ve ceyda nin, isleri olmamasina ragmen, sarki soleme konusunda gosterdikleri medeni cesaret kadar takdire sayan.
    hulasa esra ve ceyda, "sov biziniz" ile ilgili kariyerleri icin onemli adimlar atmaya devam etmektedirler. ozellikle ceyda, esraya nazaran daha kuul tavirlar sergileyen bir "yerli paris hilton" havasinda. piyasada kalici olacaginin sinyallerini vermekte. ilerleyen surecte, is dunyasindaki partnerliklerini surdurseler de, ferdi olarak calismaya devam etseler de, yaptiklari isin nitelikleriyle peslerinden surukledikleri kitlelerin sevgilileri olarak kalacaklardir.
541 entry daha
hesabın var mı? giriş yap