2 entry daha
  • bazı kronik sorunları olmasına rağmen, fiyat/performans açısından oldukça başarılı bir motosiklettir. bu kronik sorunlar, alışmamış bir insan için vitesi boşa almanın neredeyse imkansız olması. belli bir süratı geçtiğinizde aletin bir an gazı alamaması, ama üç dört saniye sonra verdiğiniz gazı alıp ileri doğru atılması söz konusu; ki acemi insanlar için oldukça tehlikeli bir şeydir bu. bir de tekrardan vitesle ilgili sorunu dolayısıyla, motoru çalıştıramamanız. bu üçüncü sorun, motoru azıcık ileri ittiğinizde (çok değil bir adım kadar) düzelmektedir.

    motorun çalışmaması sorun bile değildir aslında. dediğim gibi bir adım ileri itince motor vitese geçiyor ve marşa bastığınızda çalışıyor direk. gaz almama konusu ise, tamircilerin beyin dedikleri kısmını değiştirerek çözülmektedir. eğer garanti kapsamında ise motorunuz, zaten ücretsiz bir şekilde değiştiriyor teknik servis bunu. fakat ne var ki, vitesin boşa zor geçmesi konusunda bir çözüm bulunmamaktadır. gerçi motosiklete alıştığınız zaman ne şekilde boşa alabildiğinizi de öğreniyorsunuz.

    motordaki parça kalitesi ise oldukça tatmin edici. çin malı motorlarla mukayese bile edilmemektedir. japon mühendisleri tarafından tasarımı yapıldığı için, görüntüsü de bir o kadar güzeldir.

    vitesli motosiklet kullanmaya başlayacak insanlar için, elbet cruiser seviyorlarsa, alabilecekleri en uygun motordur.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap