7 entry daha
  • ara ara haklarında yazıp sildiğim marka olur kendisi. nitekim her yazdığımı yalanladılar bir sonraki siparişimde.
    kendileri iyi desem değil, kötü desem o da değildir. klasik yemek yapma alışkanlığı olmadığım için, market alışverişini henüz beceremiyorum. ya ev meyve doluyor ya sebzelerin yarısı çürüyor vs vs durumu olunca hele ipin ucu kaçıyorsa kafanızı yormayacak güzel bir alternatif.
    eskiden tariflerle gelirdi. kutu alternatifleri arttıkça onu bıraktılar biraz üzdüler ama en son güncellemeyle hak vermiyor da değilim. hazır paket içindeki gramajlarla oynadığın gibi, paketten ürün eksiltip yerine yenisini seçebiliyorsun. hangi alternatife ne tarifi ekleyecekler şimdi onlar da haklılar.
    gel gelelim dezavantajlarına. bana gelen ürünlerin tazeliğine bakarak ürünleri hafta sonu depolayıp aynı ürünü bütün hafta teslim ettikleri sonucunu çıkardım. o yüzden hafta sonundan sipariş verip pazartesi gününü teslimat adresi seçemezseniz, tazelikten epey ödün verebiliyorsunuz. ki bu en önemli dipnot bence.
    ürünler topluca geldiği için, çok çürük çarık olmasa da özellikle ham ürün çok çıkıyor. fiyata teslimatı vsyi dahil etsek de lüks sayılacak bir hizmet olduğu için insanın canı sıkılıyor bazen.
    son olarak da ürünlerin paketlenmesi. marketten almıyoruz sonuçta. çilek vs gibi hassas ürünler bazı yeşillikler kese kağıdında gelse de, çoğu koca kolinin içinde serbest duruyor. poşet kullanmamış oluyorlar vs tamam ama teslimat geldiğinde müsait değilseniz ve kutuyu kenara koymak durumunda kalırsanız geçmiş olsun. o yeşilliklerden hayır gelmez pek. bu yüzden çok yeşillik heba oldu bende.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap