6 entry daha
  • şimdi bu avradını sevdiğimin farı 300 ila 500 derece arasında gavur vajinası sıcaklığında çalıştığı için birkaç yıl sonra merceğin arkasında oturduğu projektör alanını karartmaya başlıyor. projektörün görevi ışığı doğrudan toplayıp merceğe yansıtmakken, xenonun cehennem sıcaklığı yüzünden etrafı islenip siyahlaşıyor. sonra cahil sürücü de zannediyor ki benim xenonlarım eskisi gibi aydınlatmıyor değişmesi lazım. yok kardeş senin ampüller sağlam. kodumun salak far üreticileri bu sorunu öngöremediği için senin farın içeriden yarrağı yemiş oluyor. 500 dereceye ulaşan bir ortamı sikindirik plastikle çevrelersen o plastik işte böyle mangal kömürü olur.
    farın içini açıp projektörü temizleyip krom kaplatmak lazım. folyo falan işe yaramaz. sanayideki çakal esnaflar bu işi far başı 1000 liradan yapıyor. işi gücü bırakıp far onarım merkezi açsam bir yıl içinde milyoner olmazsam orospu çoçuğuyum bak. ama işte her şey para değil. sizin bakımsızlıktan kurum kaplamış farlarınızı krom kaplamakla mı uğraşcam bana ne aq. lokma tutmayı bilmeyen adamların sanayide ceylan gibi ürkek hareketlerle çözüm araması gerekiyor ki esnaflar da biraz nasiplensin.
    krom iyidir. ara ara farınızı açıp temizleyin olm. mercek motorunu ve ballastı zedelemeden temiz iş yapın. delikanlı adamsınız arabanız jilet gibi olsun lan. ayıptır.

    kamu spotu: led xenon diye bi yarrram çıkmış. led xenon diye bir şey olmaz olamaz. alayı cob ledli dandik ampül. odak ve kesme çizgisi yok hiçbirinde. bunları takanların anasını sikiyim. neymiş şimşek etkisiymiş. siktir git çalış matrix ledli yeni araba al amına kodumun göz teröristi vizyonsuz fakiri.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap