28 entry daha
  • turlu turludur...

    yemekteyizle kiyisinden kosesinden bile karsilasmamissa, ya yurtdisinda yasiyordur, ya televizyonu yoktur, ya televizyon izlemiyordur, ya da televizyonu show tv cekmiyordur. o kadar eminim bu konuda. yemekteyizin ne menem bir sey oldugu tanitimlarindan da az cok anlasilabildigi icin, zap sirasinda bunlara yeterince rastlayan bir insan bile az cok fikir sahibi olmustur kanimca "hic alakam yok" sinifina istese de giremez.

    diger ikisi kendisine cekici gelmiyor, merak uyandirmiyor olabilir, bu yuzden izlemez. kendi secimidir, normaldir.

    bendeniz de issiz adami artik gosterimden kalkmasina an kala ancak seyredebilmis bir insanim, lost'u ise seyretmedim. yemekteyizle bir soguk, bir sicak iliski icindeyiz. mumkunse kendisinden uzak durmaya calisiyorum, yanlislikla rastlarsam da oldugum yerde cakili kalip seyrediyorum. gecenlerde belgeselin birinde murekkep baliginin avlayacagi yengeci nasil hipnotize ettigi anlatiliyordu, yengec oyle mal gibi cakilip kaliyordu oldugu yerde... oyle bir durum sanirim bu da.

    yalniz, bunlari seyretmeyen kisi, bunlari sirf "populer" diye ozellikle seyretmiyor, kendince bu sekilde "farkli" olmaya calisiyorsa, gulunctur bana gore... o cok "anti" oldugu populerlik kistasi tarafindan yonlendirilmektedir aslinda onun davranislari da, farkinda degildir. "kendisi" olamiyor, kasmaktadir.

    gene de**
    star wars, harry potter, lord of the rings gibi filmlerinde birini bile seyretmeden, okudugu gerizekali 1-2 yorum uzerinden seyredenlerle film hakkinda kavgaya tutusan, onlarin filmi anlamadiklarini kendisinin ise bu en derin sirlarina bile hakim oldugunu iddia eden konusmasiyla hepsini hristiyanlik propagandasi yapan zararli ve kimselerce seyredilmemesi gereken film ilan eden beyinsizden de,
    zap yaptigi bir gun, cnbc-edeki bir filmde bir karakterin tevrattan yorumlar okudugunu gorup de bundan yola cikarak cnbc-e yahudi propagandasi yapan kotu, izlenilmemesi gereken kanal olarak belleyip, cnbc-e seyredenlere bu konuda nutuk ceken, aydinlatmaya calisan geri kafalidan da,
    iyidir...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap