4327 entry daha
  • mutlaka gidin veya gitmeyin diyemem de ege'de daha iyi yerler var demeyin çarpılırsınız.

    -ege'de sahilde beton olmayan bir yer gösterirseniz gidelim tatilimizi yapalım.

    -biraz bir yerler hafiften parladı mı? hemen dikelim oraya bir otel, yanına bir şezlong atalım ki plajın babamızın malı olduğu belli olsun.

    -biraya 100 liraya da yazalım 500 lira da. kafamıza göre takılalım. sikimizde mi?

    yunan tarafının gezmediğim yeri kalmamıştır ana karada herhalde. sahil şeridinde bina gördüğümü hatırlamıyorum. şaka gibi gelecek ama cidden hatırlamıyorum. plaj, üzerinde bir yol. aha hangi bina varsa o yolun üzerinde. o yolun altına bina yapanı sikiyorlar belli ki. alt tarafta varsa varsa ufak tefek büfeler, kulübeler falan var.

    ha siz tatil derken "ne veriyim abime" garsonlarıyla muhatap olmak anlıyorsan, girdiğin her sahilde "hop gardaşım bu plaj maho ağanın, diyarbekirden geldik bu plajın bizim olduğuna karar verdik çünkü belediye başkanına mütemadiyen rüşvet ateşliyoruz" barzolarının önüne kemik atıp öyle "şezlong" hizmeti almak istiyorsan buyur tabi. yap egede tatilini.

    amına koyim türkiye'de götüme ne girecek diye düşünmekten tatil yapamıyorum lan ben. orta üst gelirli 2 kişilik aileyiz, restaurant'a girerken "burasının manzarası çok pahalı sınıfına girebilecek bir manzara mı acaba" demekten tatilin keyfini çıkaramıyoruz.

    sikmişim türkiye'de tatili.

    5 yıldızlı otele bir hafta gireceğim bir daha da çıkmayacağım tatilcisiysen türkiye'den iyi yer yok bak onu söyleyeyim.

    diğer türlü vizesi pasaportu olup da hala türk turizmcilerle tatil yapmak isteyenin aklına sıçayım o kadar söylüyorum...
232 entry daha
hesabın var mı? giriş yap