72 entry daha
  • iktidari ele gecirir gibi olanin tarihi yeniden yazmaya calismasinda sasirtici bir sey yok. bu cabalardan 28 subat'in da payini almasi kacinilmaz tabii. seneye burda "sirf turbanli diye gozleri oyulan, tecavuz edilip bogazi kesilenler oldu uhuhuhu:((" diye entriler gorursem sasirmam yani.

    ama biz yutmayiz kardesim. cunku iki gidim da olsa hafizamiz ve zekamiz var ki hatirliyoruz ve goruyoruz. o darbelerde guzel insanlar sirf ideallerinden vazgecmedi diye, kucucuk cocuklar sirf ibretlik olsun diye daragaclarinda asilirken kendisi gibi tek ideali ve ilkesi omurgasizlik olan bir cemaati de pesine takmis sizin hocaniz onlarin pasasi ile "kussursuz" bir ittifak icerisinde darbeye alkis tutmakla mesguldu - ki komunizmle mucadele derneklerinin onde gideni olarak cok onceden devlete goz kirpmaya baslamisti zaten.

    omurgasizligi siar edinmis hoca ve cemiyeti darbelerin urunu carpik secim sistemlerinden nemalanip palazlanirken bir de ustune bize halkin tercihi oldugu yalanini atmaktan o zaman da, 28 subat'ta da bugun oldugu gibi geri durmuyordu. o zamanlar araniz iyiydi de, simdi ne oldu?

    yok okullarinin camlarindan atlamislar da, yok cok korkmuslar da. hepsini toplasan sistematik baskiyi gectim sadece gecen 1 mayis'ta insanlarin yasadigi dehsetin yanindan bile gecemez. o vahseti yaratan sizin ele gecirdik diye boburlendiginiz devletiniz, sizin polisiniz degil miydi?

    yok yani 15 yasinda kizin turbanini basindan cekip alana siktiri cekecegiz de, 15 yasinda kizin basina turbani, beynine ikinci sinifligini ve kadinligindan utanmasi gerektigini sokana, "basina kucucuk yastan turbani gecirelim de sonra cikarinca kendini ciplak hissetsin, cikaramasin" diyen babaya abiye eyvallah deyip gecmemiz mi bekleniyor?

    hadi kardesim, bas git. ne sizin gibi omurgasizlarin sattiginizi istiyoruz, ne onlarin sattigini. ayni bokun iki ucundan baska bir sey degilsiniz.
522 entry daha
hesabın var mı? giriş yap