7 entry daha
  • eskiden gidip insan gibi ciğerimizi yer, üstüne sigaramızı içerdik. edirne'ye son gittiğimde her zamanki gibi öğleden sonra uyandım. dur dedim ciğerle yapayım kahvaltıyı. çıktım böyle bir kalabalık var, önce devlet yardımı diye düşündüm ama tiplere bakınca yardım alacak adamlar değillerdi. sonra bedava veriyorlar ciğeri dedim heralde. sordum birine niye bekliyorsunuz diye ciğer bekliyoruz sen niye bekliyorsun dedi ters ters. ananı bekliyorum lavuk deyip kaçtım. hızlı adımlarla ali paşa'nın orta kapısına daldım ordan geçince hemen solda gizli ama lezzetli bir ciğerci buldum. tamam ciğeri aydın kadar iyi değil ama açık ayran vardı lan. iki bardakta ayran içtim kalktım. ters cevap veren lavuk geçiyordu mekanın önünden ananı sikecem olum senin dedim topukladım.

    neyse aydın iyidir hoştur ama öğlenleri, akşamları bu kadar sıra bekleyemem ben. inceden de popüler olana bir uyuz olma var onu da inkar etmiyorum. düne kadar ciğer yemeyen adamlar aydın çok iyi ciğer yapıyor diye anlatır oldu edirne'de. gören de tek o yapıyor sanır. bir sürü ciğerci var lan edirne'de. ve aralarında kalite farkı çok yok. hani biri çok iyi yapıyor diğerleri leş gibi diye birşey yok. biri çok çok iyi yapıyor diğerleri çok iyi yapıyor sadece. rahat ciğer yemek istiyorsanız dalın aydın haricinde birine işte.

    ayrıca o biberleri aydın bulmadı. her ciğerci de var.

    edit: ilk cümle çok alakasız olmuş. o tek cümle ile anlatmak istediğim şimdi ciğeri yiyince it gibi kalkıyorsun mekanı fazla meşgul etmeyelim diye.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap