196 entry daha
  • patladı. olabilir. insandır.

    ergenekondur. degildir. boku çıkmıştır, çıkmamıştır. olabilir.

    ama şurda iki kelam etmek istediğim bir durum var ki o da şu:

    ugur dundar senelerdir basın dunyasinda (40 kusur sene) bir suru haber yapmistir. pek cok sorunu bizlere aktarmistir. hayati evi-isi, gezdigi gordugu bir iki mekan olan cogu turk halkinin sikilse giremeyecegi (bkz: o igrenc mekanlar) mekanlara girerek gorevini kendince dogru olarak yapmaya calismistir. meslegini yaparken dogrulugunu, yanlislarini tartismak haddim degil, o kadar yasamadim, hayat tecrubem de yok.

    amaaa. ulan bu adam su ana kadar 2000 (iki bin) uzerinde odul almis. hadi odul verenlerin yarisi salak olsun, kalan yarisi da ibnenin onde gideni olsun, dombili olsun, top olsun. geriye kalir 500 odul. oduller ortalama 10cm boyunda olsa, ust uste konuldugunda 5000cm eder bu da, 50 metrelik bir uzunluga denk gelir.

    birisine dil uzatmadan once, kicimizi kaldirip icraat yapmak lazim gelmez mi beyler bayanlar? sonra sormazlar mi bize bu 50 metre gotune mi girdi, ne diye konusuyorsun diye?

    (bkz: edep yahu)
    (bkz: did you get it? or not?)

    ps: bu entry pesinen zamanin otesine gitmelidir. gitmezse ben bu isi birakirim. hadi kuzularim, hadi aslanlarim, davranin! bu entry sizin!
1862 entry daha
hesabın var mı? giriş yap