147 entry daha
  • çoğunluğun aksine, bugüne kadar izlediğim edebiyat uyarlaması filmlerin tamamını, sevmiş, beğenmiş, hadi bilemedin kabullenmiş biri olarak, da vinci code'daki hayalkırıklığımın üstüne uslanmadan gittiğim, üstelik kitaptaki detayların yarısını hatırlamıyor halimle bile beğenmediğim film. ben bile beğenmediysem, düşünün yani..."shrek"i , "ice age"i dublajlı izlemekten zevk aldırmayı başarmışlarla aynı sektörde yer alıp da, bu filmin acaip dublajını utanmadan yapmışlara da ayrıca selam ediyorum.

    be hey "tom hank", bugüne kadar hiç kötü bir film projesinde yer almadın da, niye bu hadisede, hem de iki kere faka bastın(yırtılır öyle sözleşme be, filmografinin kalitesiyle oynadılar.)

    --- spoiler ---
    ayrıca ülkecek beşinci elementin tahta olduğunu düşünüyoruz, dünya genelinde de milla jojovich sanıyorlar zaten. filmin gişesini etkilemeyecek bir detay beşinci elementin papa olması. herkesin beşinci elementi kendine.
    --- spoiler ---

    aklımda kalanlar editi:
    filmin en başarılı oyuncusu olarak seçilmiş olan lancia delta, angel farlarıyla gözümüzü alsa da kanımca araba sayılmaz.
    yazmayı unutmuşum. beğendiğin kitapları sırala deseler bu kitap da vinci codu un üstünde yer alırdı benim için. o yüzden bu kadar kızmış olabilirim.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap