7 entry daha
  • istanbul büyükşehir belediyesi, bu hattı kullanarak 10 yıl içinde milyonlarca -hatta hattı kullanan sayısına göre trilyonlarca insanı- madur etti, resmen ceplerinden paralarını çaldı, haksız kazanç elde etti.

    ilk olarak şunu belirtelim; avcılar'ın istanbul dışı sayılabileceği dönemlerde bu hattın ücreti 1 biletti. daha sonra belediyenin bulduğu dahihane projesiyle beraber aktarma çıktı, aynı mesafe 2 farklı otobüs ve tek bilet ile gidilebilir oldu. zaman geçti, aynı mesafe 2 farklı otobüs ve 1.5 bilet ile gidilebilir oldu, zaman geçti metrobus icat oldu mertlik bozuldu, aynı mesafe bir otobüs, bir metrobus ve bir metro ile 1.75 bilete gidilebilir oldu, zaman geçti aynı mesafe 3 km. yürüme bir metrobus ve bir metro ile 2 bilet oldu.

    şimdi ben avcılar da oturmayan ama çok sık giden, taksime ara sıra giderken bu hattı kullanan bir istanbullu olarak bir şeyleri geri istiyorum. ya hattımı geri verin ya da fazladan ödediğim bileti geri verin.

    belediyecilere not : en başından itibaren, bulunduğum her platformda metrobus'u savundum, yararlarından, avantajlarından bahsettim. buna karşın aşırı bir muhalefeletle karşılaştım. yılmadım, örneklerle hep metrobusu korudum. bu kadar kısa sürede beni göt ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

    (bkz: göt oldu mutlu oldu)
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap