9 entry daha
  • eksiklerine ragmen "mukemmel" sifatini hakeden (nasil oluyorsa) oyun.. insanin agzindan salya akitiyor.. eksiklerini siralayacak olursak:

    - map'lerin yuklenmesi coooooook uzun suruyor.. programcilari object oriented konsol komutlari tasarlayacaklarina (bkz: agix) bu map yukleme sirasinda generate ettikleri bilimum hikayeyi pre-generated bir yerde tutup onu yuklemeyi akil etmeleri gerekirdi.. buyuk hayal kirikligi.. (bkz: texture pack) (bkz: footprint)

    - network ustunde gameplay cok smooth.. counterstrike'a bile on basar.. bunun dezavantaji olarak consistency cok du$uk.. yani o sirada kalbinden vurdugunuz adam aslinda tamamen alakasiz bir lokasyonda olabiliyor ve 50 kere de saydirsaniz bir adami olduremeyebiliyorsunuz.. ozellikle sniper'lar icin cok can sikici.. bunu da 1.2'de 1.3'de nispeten daha dengeli bir hale getireceklerini umuyoruz..

    - auto-reload yok ya da ben bulamadim.. gereksiz stres yaratiyor..

    - oyunun farkli modulleri arasinda geci$ sirasinda desktop'a gidip geliyor her switch'te monitor kendini toparlamaya kasiyor gamma ayarlari gidiyor.. cok onemli degil ama olsun..

    - ceset ve araclarin kaybolup ba$langic noktalarinda respawn olmasi oyundaki sava$ havasina sonukluk getiriyor.. enkaz yiginlari goremiyorsunuz.. bu mod opsiyonel olarak disable edilebilse super olurdu..

    - tanklar duvarlari yikip parcalasin.. (bkz: sozlukle ilgili istekler)
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap