aynı isimde "fallout" başlığı da var
823 entry daha
  • oyunlara çocuk avuntusu olarak bakanların, dizi olunca oha ne kadar ilginç bir dünya diyip nefessiz izledikleri video oyun uyarlaması dizi.

    yıllardır oyunlarına hakim olanların ise, envantere ve lore a bu kadar sadık kalmalarından dolayı çok sevdiği dizi. adamlar düğme seslerinden, kapıların açılma seslerine kadar bire bir yapmışlar, çalan şarkılar, koltuklar, radyolar, duvar saatleri, arabalar, silahlar her şey bire bir.

    dizide 8 bölümde geçen hikayeyi, oyunda 2 saatte sağa, sola koşa, koşa. yaşarsınız. bunun gibi yüzlerce hikaye sizleri bekler. ve çoğu hikayeyi siz nasıl isterseniz o şekilde çözersiniz, ister öldürürsün, ister bağışlarsın, kimin ölüp, kimin yaşayacağına sen karar verirsin.

    dizide gördüğünüz bir çok mekanı, oyunda ilk gördüğünüzde o keşif hissi sizi alır götürür, o mekanın içinde oda, oda dolaşıp loot (eşya toplama) yapmaya başladığınızda işe yarar bişey bulduğunuzda bir sonraki hareketinizi planlarken zaman akıp geçer.

    ben 2003 yılında fallout 2 ile tanışmıştım yaşım küçük olduğu için ingilizcesi bana çok zor gelmişti hiç bir şey anlamadığım için bir çok konuşma balonunu rastgele seçip hızlı hızlı ilerlemeye çalışırdım ne denk gelse ateş ederdim. 2010 yılında ps3 de fallout 3 e başladığımızda aklımız çıktıydı o kadar güzel bir dünya vardı ki karşımızda, yapmadığımız görev kalmamıştı, her yere gire çıka talan ettiydik.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap