6011 entry daha
  • özgür özel en az bir defa saraya gitmeli. o debdebe, şatafat, varaklar içindeki çaresizliği, zayıflığı, kibiri görmeli ki içi daha da öfke dolsun.

    millet ucuz ekmek, et kuyruklarında ağaç gibi dikilirken, bir günde binlerce emekli maaşı kadar gideri olan o yapıda nasıl rahat uyuduklarını muhataplarının gözünün içine baka baka sormalı.

    * * *

    başlığı altına bombok analizler sıçıp olumsuzluk pompalayanların doluştuğu lider.

    kimi der sarayda ne işin var, meşruiyet kazandırma. sarayın ögür özel'den gelecek meşruiyete ihtiyacı mı var amk. madem meşruiyeti yok, 6 yıldır o meşruiyet yokluğundan ne zarar görmüş ki özgür özel saraya gidince bir fark olacak?

    bir diğeri danışıklı dövüş diye büyük resmin üzerine sıçmış. he danışıklı dövüş tamam sen haklısın.

    bir diğeri demiş her sıkıştığında el uzatıyor. sanki sarayın içinden bilgi alıyor tespitini sildiğim.

    rahat durun lan iki dakka. tamam her boku en iyi siz biliyorsunuz.

    bu sivri zekalar erdoğan'ın kendi kurduğu sistem içinde sıkışıp kaldığının ve bir çıkış aradığının, bu ortamın da milletin menfaatine olduğunun farkında değil. bu iş chp mhp polemiği değil. şayet akp millet menfaatine birtakım tavizler vermek zorunda kalacaksa, bunun görüşmesi sarayda yapılsın. kendi evinde mağlup edilmesinin tadını çıkarın 2 dakika.

    ama yok. her boku bilip hiçbir siki beğenmeyen ekşi dahiler konseyini memnun etmek mümkün değil. bunların tatmin olması için her detayın da bunların kafalarında münasip gördüğü şekilde kurgulanması lazım yoksa görüşmenin anlamı yok.
1118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap