5 entry daha
  • engin günaydın'ın da memleketi olan tokat erbaa da çekilen film. şehir baya baya film setine dönmüş durumda. figuranlar burdan bulunuyor. ve filmin tamamı da burda çekilecek anlaşılan. ancak dondurmam gaymak gibi bir yöre filmi de değil. bu seçimi neden yaptığına dair en güçlü görüş, engin günaydın ın memleket sevgisi galiba.

    film kastına dair bilgi yok internette ama şimdiye kadar erbaa da gördüğüm:

    engin günaydın
    binnur kaya
    settar tanrıöven
    ilker aksum

    kesinlikle oynuyorlar bu filmde. bir de vedat özdemiroğlu oynuyor diye bi haber var ama inşallah yalandır pek sevmem kendisini.

    erbaa halkının da filme ilgisi oldukça büyük haliyle. engin günaydın abisinin elektrikçi dükkanını güven elektrik e dönüştürmüş, şekil a daki gibi

    http://yfrog.com/1k29072009208j

    bilimum elektrik işleriniz itinayla yapılır, şeklinde bi yazı yazmışlar yana.

    ayrıca günaydın saçlarını sarıya boyatmış ve bir elektrikçiyi oynuyor filmde, kendisinin "ben fargo yu çok severim. bu filmde de biraz fargo tadı var aslında, kara bir mizah anlayışı olacak" şeklinde açıklamalarını bulmak mümkün.

    gece 11 gibi yakaladım adamı konuşturayım biraz diye ama sabah 5ten beri çekim yapıyolarmış, abi çok yorgunum valla diyip arabasına doğru koşuşturdu adam. erbaa halkına yaklaşımları ise gayet güzel tüm ekibin.

    theselfish erbaa dan bildirdi.
612 entry daha
hesabın var mı? giriş yap