19 entry daha
  • gerçek hayat filmi.

    gerçek hayatta tüm açık uçlar bir yere bağlanmıyor. rose ile winston hemen o anda illa ki çıkmaya evlenmeye karar vermiyorlar. daha rose'un atlatması gereken bir mac trajedisi var ne de olsa. önce tek olmayı öğrenecek, yavaşça. norah kendisini nerede bulacak, kim bilir, belki anlayacak ki aslında aradığı şey zaten evindeymiş.

    hayat böyle salak birşey işte. bakıyorsun, olman gereken, olmak istediğin yerde değilsin. güçlüyüm, altından kalkabilirim telkinlerine ihtiyaç duyuyorsun her gözünü açtığında. sonra belki bir fırsat geliyor karşına, tamam oluyor derken çuvallıyorsun. bu arada sevdiğin adamın blöfünü göreceğini mi sandın? tek bir "bilmediğimi mi sanıyorsun?"un canını bu kadar acıtmayacağına mı inandın? herkesin garip olarak adlandırdığının aslında senden daha normal olduğunu ne zaman farkedeceksin? ama gene de ve yeniden ayağa kalkmalı insan. ya da kaybolup gidersin bir yatak şiltesinin, tek kişilik koltuğun, banyo duvarının üzerinde, çantanın içindeki resimlerde..

    sadece hayat var, bir yerlerde, bir şekilde akıyor gidiyor. sonunda televizyon karşısında, gözünüzde yaşlarla, cevizli pasta tavsiye eden kadına bakıp kalıyorsunuz işte.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap