3 entry daha
  • yabanci bir ulkede is gorusmesine gidiliyorsa daha da bir zivanadan cikaran durumdur.

    - ucak rezervasonu ciktilari yanlis printer'a yollanir ve o printer'da birakilirsa calistiginiz sirketteki bir menejeriniz tarafindan 20 kiloluk amfi ismarlanmasiyla sonuclanabilir.
    - mulakata girersiniz. mulakat cikisi "ulan bir daha gelebilecek miyim ki buraya!" diyerek cepteki tum parayi harcar ve kredi karti limitini doldurursunuz. gonul rahatligiyla havaalananina dogru yola cikarsiniz.
    - havaalanina vardiginizda ucaginizi kacirirdiginizi farkedersiniz. ilk defa gittiginiz bir ulkede havaalaninda parasiz mahsur kalirsiniz. ancak biletiniz bir sonraki gunun ucagina ucretsiz degistirilir, akil sir erdiremezsiniz.
    - havaalaninda perisan olur, cafe'lerin camlarindan ac ac bakarsiniz. cebinizdeki son bozukluklarla cafede sona kalmis olan cikolatali muffin'i alirsiniz ve ac kalmamak icin kuru kuru yersiniz.
    - thy'den ic hatlar baglantili seferinizi iptal ettirmek icin musteri hizmetlerine derdinizi anlatirsiniz, saat farki kavramindan bihaber olan gorevliye kisa bir cografya dersi verirsiniz ve henuz 24 saatten daha az bir sure kalmadigindan bahsedip sacmalarsiniz. roaming'den dolayi cebinizde kocaman bir delik acilir.
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap