6 entry daha
  • sözlükle ilgili düşüncelerimi yazmama vesile olmuş entryler bütünü. mesela (bkz: çankırı'da un fabrikası yıkımı/#16591049) entryisi dördüncü olmuş.ben merak ettim sözlük ahalisi ne buldu bu entryide de şuku manyagı yapıp 4e taşıdı entryi. ya sözlükte büyük çoğunluk çankırılı, hemşehrimiz birşeyler yazmış destekleyelim diyor yada bambaşka bir anlamı manası var entryinin ben çözemedim. benim entryiye laf ettiğim yok güzel hoş iyi ama çok daha iyi olan bilgi veren güldüren ne bilim her alanda bambaşka yüzlerce entryi varken neden bu. bu sözlükte bir çok insan var sağcısı solcusu antalyalısı vanlısı kadını erkeği üniversitelisi liselisi. üç aşagı beş yukarı türkiyede bulunan çoğu kesimi temsil edebilecek düşüncede ve yapıda adam var çeşitlilik bakımından. yani diyorum bumudur beğeni düzeyi düşünce düzeyi, diyorum insanların günlük olaylara yaklaşımı bakış açısı bumudur diyorum kendi kendime. yani diğer tarafta adam belkide bilimselliğe yaklaşarak birşeyler yazıyo uzun kısa farketmez veya en sağlam komedyene taş çıkartcak espiri patlatıo gülmekten göz yaşlarına boğuyo belki takan olmuyo ama adamın biri çıkıyo gündelik bir olayı olduğu gibi yazıyo millet beğenmekten bir hal oluyo. ben anlayamadım anlayan biri varsa bana deyiversin.

    peşinen not: kötüleyin canlar kötüleyin entryi. kötüleyin ki aziz nesinin verdiği oran biraz daha tartışılır hale gelsin şu ülke adına. kötüleyin ki ben düşündüklerimde yanılmadığımı göreyim.

    peşinen not sorası gelen edit: beni yazdıklarımda yanıltmayan sözlük ahalisine teşekkürü bir borç bilir. aziz nesine de yaşasaydı burdan yuzde 60 konusunda bi selam ederdim..

    taksitle gelen edit: hesaplamalarım doğru ise bu entari 2010 yılının en beğenilmeyen entarisi listesinde 4. sırayı alacaktır, kıyamam lan ben size ne tatlı şeylersiniz siz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap