527 entry daha
  • harika oldu.

    olmasinin birincil sorumlusu elbette bu organizasyonda elimizi tasin altina sokmamiz gerektigine gectigimiz aralik ayinda beni ikna eden ve her turlu gazi veren kanzuk'tur. organizasyonun her seyiyle ilgilendi. en basta cizdigi organizasyon resmine de son derece yakindi dun gece.

    bu organizasyonun bu kadar guzel hale gelmesindeki kuskusuz en buyuk pay son gunlerde "bistro... pos makinalari... kirlangiclar.. martilar..." diye sayiklamaya baslamis, alninda yeni bir damar cikmis, son iki aydir geceli gunduzlu calisan humanistyamyam'a aittir.

    ama o kadar cok insan calisti ki gercekten herkesi tek tek ne yaptigiyla yazmaya kalksam film jenerigi gibi olacak. ama ana organizasyon ekibinden bobilerin bobisi ezgi tuzun'u ve designed for an unknown man'i es gecemem. video kurgusu icin sabahlamis dusunen hayvanin onde gideni'ni ayri tutamam. praetorluktan kalan vaktinde organizasyon icin kosturan nickinne'yi haric kilamam.

    gonullu ekibe de cok tesekkurler. sayelerinde zerre sikinti hissetmedik. ozellikle don toblerone sahada her yerdeydi. agamemnon, alametifarika, cha, crown, deckard, djnr, dilsuhte, dritta, efelerin efesi, gregory, holy diver, hybridus, hwinore, i just called to say i love you, icerik yoneticisi, kertenkele, kontrol paneli, linuswithnoblankets, mcescher, neira, phyromane, resident, relationshit, robin, talemon ve atladigim herkese tesekkurler. carmilla giristeki kocaman banner'i tasarladi, kendisini zirvede gorup tesekkur edemedim.

    hem dj'ler cha ve dusunen hayvanin onde gideni, hem de pacman harikaydi. duman ve berna ozturk costurdular.

    hem eski dostlardan bir hayli gorme firsatim oldu hem de yiginla yeni sozluk yazariyla tanistim. hatta uzaktan resim cekip kacan steam gibilerini enselerinden yakalayip tanistim.

    holy diver etkinlige zeyna olarak katildigindan guvenlige cok gerek olmadi.

    bambi cafe cook cok guzeldi. bir de yetmiyormus gibi sonunda kalan islak hamburgerleri civardakilere ucretsiz ikram ettiler. binboa'nin ikramlari harikaydi. anansli olanin hastasi olduk. efes, sevenleri icin miller'i da ihmal etmemisti.

    gavur audience diyor, yani gelen insanlar. bir etkinligin genel tonunu belirleyen aslinda kalabaligin kendisi oluyor. o acidan gelen herkesin cok guzel oldugunu soyleyebilirim. siz boyle guzel olmasaydiniz dun gece de bu kadar guzel olmayacakti. mekan populasyonu bir ara 4000 kisiyi buldu.

    gelen ve eglenen herkese tesekkurler.

    eksi sozluk'un 11. yasi kutlu olsun!
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap