6 entry daha
  • isminin eziyet online diye değiştirilmesi gereken travian ekolünden bir oyun.

    3 adet ırk var, hun selçuk ve göktürkler herbirinin kendine özgü özellikleri ve bonusları var. oyun diğer oyunlardan farklı olarak bireysel olarak değil klansal veya birlik olarak kazanılıyor, oyunu bitirmek için gerekli koşul aynı birliğe mensup 3 farklı ırktan bir oyuncunun umaykut adı verilen (aslında merkez binasının bir üst versiyonu kendisi) binayı inşa etmeleri ve seviye 10 yapması. eğer hiç bir oyuncu bunu başaramazsa server kendisini 100 günde bir resetliyor ve yeni bir sezon başlıyor.

    oyunda hiç para harcamadan devam etmeniz mümkün olduğu gibi, eğer umaykut dikmek istiyorsanız para harcamayıp elmas almadan (elmaslar çeşitli bonuslar veriyorlar, kaynak gelirini artırmak, savunmayı artırmak vs gibi) bu işi becermeniz imkansız gibi, bütün server size dalabiliyor çünkü.

    başarılı olmak için çok uzun süreli oyunda bulunmanız gerekiyor, özellikle umaykutu kurmak gerçek bir konsantrasyon ve birlik işi ve eziyet kısmı burada devreye giriyor.

    oyuncular arasında türklerden çok apaçilerin bulunması ve hepsinin aq aq aq diye sohbette seviyeyi tavana vurdurmaları, kızılderililerin aslında türk olduğu gerçeğini burnumuza burnumuza sokmuyor değil.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap