4 entry daha
  • ay dur çok acıklı bunun son sahnesini kesin yazmam lazım. çünkü niye, bu zamansızlıkta tek eksiğim bu da ondan!

    --- spoiler ---

    şimdi neslihan herkesi eroyine alıştıran cüneyt'i öldürmeye geliyor evine elemanın. eleman henüz şırıngasını zerketmiş duvarın dibinde kafa bi milyon yayılıp oturuyor. hatunu görünce sevinip sırıtıyor seni çok özlediydim diye. neslihan sadece küçük tabancasının sığabileceği çantasından minnak tabancayı çıkartıp nişan alıyor ama tabii ki önce çocuğu kınamak içim hazırladığı lafları şeyyapması lazım. ''hepimizi mahvettin. bizim gibilerin çaresizliğinden ve bunalımlarından istifade ettin. önce renkli haplar sonra da eroyin!! erol, ümit hepsi senin kurbanın oldular, beni de yaktın, beni de öldürdün. ya kardeşim? nasıl kıydın ona niçin öldürdün onu ha niçin ? '' bebe yayıldığı yerden ''kürtajı o istemişti nereden bilebirdim ki gak guk gebelek ''demeye kalmadan ''artık kimseyi mahvedemeyeceksin'' diyerek dıkşın dıkşın dıkşınlıyor hatun. akabinde yeni sevgülüsü polis ortama gelip hatuna sarılıyor. kelepçe falan yok görevi kötüye kullanma kayırma var orda ha! neyse asıl son sahneye şimdi geliyoruz ki evet mahkeme sahnesi. kızın babası kızını savunuyor. kurban gençlerden hayatta kalanları ve tüm gençlerin ayleleri de salonda hazır ve de nazır. kıza tcknın bilmemne maddesinin bilmemne şeyine göre taammüden cinayet işlemekten bayaa bi ceza gelecek diye açıklanıyor. ve söz savunmanın oyyyyyy baba giriyor:

    '' sayın mahkeme heyetinin de bildiği gibi ben sanığın öz babasıyım. onu doğduğu günden beri tanırım-nası yani demeyelim- ama hiçbir gün sorunlarına eğilmedim. ona gerçek baba sevgisi göstermedim. maktülün kızımı eroyin kurbanı yapmasına engel olamadım. gak guk...şimdi size müsaadenizle -sanırım-bir baba yüreğiyle sesleniyorum. ayle yaşamları çocuk yaşlarda çeşitli nedenlerle parçalanmışsa, sorumsuz anaların babaların kurbanı olmuşlarsa, bu genç insanların yaşamla sağlıklı ilişkilerden kopmaları, mutsuzluklarını yasak yollarda aramaları-orijinal cümle bu cidden- uyuşturucu dünyasının berbat karanlığına gömülmeleri, öfkeye, şiddete başvurarak bunalıma düştüklerinde homoseksüel temaslara girmeleri-homofobi tamgaz-fahişelik ve hırsızlık yapmaları, intihar etmeleri ve müvekkilim gibi cinayet işlemeleri çok mu ters gelmektedir bizlere?- ha? ha?-polis ve adliye arşivleri bu tür olaylarla doludur. maktül cüneyt neden eroine bulaşmıştır? niçin nazlı'yı iğfal etmiş, kürtaja başvurmuştur? -iç ses korosu acaba neden neden- annesi muazzez ünlü bir işkadınıdır. -muazzez hanıma close up- varlıklıydı. genç yaşında kocasının ihanetine uğradı. bunun acısını cüneyt'ten çıkarttı. onu sürekli zorladı ezdi -büzdü parça pinçik etti, hayalarını sıktı. -lale ve erol birbirlerini seviyorlardı. evlenmek istiyorlardı. neden erol ve lale intihar etti? lale'nin babası kızının sorunlarına eğilmemiştir, üsteliiiiiiiiiiik homoseksüeldir -o sırada lale'nin babası ile gelincik birbirlerine bakışırken close up- evet ruhhastasıyım ve inatla sonuna kadar yazıcam.- erol'un annesi başını kumar masasından kaldırıp oğluna bakacak vakti bulamamıştır. babası hayali ihracattan hapistedir. oto hırsızlığı ve kumarbazlıktan hüküm giymiş ümit sevgi görmemiştir.annesi babası varlıksızdır -fakir değil yalnız-cocuklarıyla ilgilenecek şeyi bulamamıştır geçim derdi vesair. ben ise yuh bana. hem iş hayatım hem özel hayatım derken sıçtım batırdım saçmasapan aşk ilişkilerine falan girdim hatta bu olaylardan önce genç ve güzel bir kadınla-kadına close up- evlenmeyi şeyyapıyordum ki...cemiyette çıkış yolu bulamayan varlıklı ya da varlıksız genç insanlara önce ana baba sevgisi gerek. kuşaklar değişmekte. ipimle kuşağım ay pardon- onlar bizleri değil bizler onları anlamalıyız. sorunlarına ortak olmalıyız. cemiyette vesair sağlık gak guk. veeeeeeee
    suçlu gençlik değildir!!!suçlu bizim gibi ana babalardır!!''
    valla çok işe yaradı herkes titreyip kendine geldi ve kız bu speech sayesinde 24 yıldan ine ine 6 yıl sekiz ay cezaya çarptırıldı. hepimiz de çıkmasını bekliyoruz cemiyet loy loy.

    --- spoiler ---

    hastayım ben . el emeği göz şeysi. ciyaak.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap