87 entry daha
  • tam anlamıyla türkiye'yi yansıtan mekandır.
    yeri ve manzarası muhteşemdir, restoranlarda yemekler güzeldir.
    kapıdan girerken en iyi kıyafetlerini giyip kız kaldırmaya gelmiş, sap erkekler bodyguardlara yalvarıp saatlerce kapının önünde içeri alınmayı bekler. fakat guardları tanıyan sap erkekler bodyguardlarla kucaklaşıp içeri girerler.
    icerde favela kızlar mı dersiniz, escort kızlar mı dersiniz, gerçekten güzel kızlar mı dersiniz, liseli 15-17 yaşında kızlar mı dersiniz, parasını o güne biriktirmiş hatta o gün için audi-mercedes gibi arabalar kiralayan orta direk gençler, kız bulmaya gelen 40-50 yaşında zampara adamlar, baba parası yiyen züppe çocuklar, dom perignonları şişe şişe açan ağa çocukları, futbolcular, kaliteli turistler hemen hemen her türden insan vardır.
    garsonların tavrı verdiğiniz bahşişe bağlıdır baştan bir miktar para verip muhabbeti kurarsanız muhteşem hizmet alırsınız, eğer garsonla tartışmaya girerseniz gece boyunca servis sıkıntısı yaşarsınız.
    müzikler zaman zaman çok iyi zaman zaman averajdır. bir çok insan kız bulmak için gelir ve evet kız bulmak kolaydır, cüzdanınıza ve araba anahtarınıza bağlı olarak. çıkışta normalde 30 tl olan valet parking için adam "bugunluk 40 olsun bak reina'dan çıkıyosun" diyebilir.

    eğer amacınız istanbulun kozmopolit havasını tatmak ve istanbulu seyretmek ise en iyi mekandır, fakat sadece güzel müzik eşliğinde eğlenmek istiyorsanız(bkz: anjelique)
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap