667 entry daha
  • teknik alandan çıkmam diyormuş; geçen sene inter-barcelona yarı finalinde camp nou'da, sırf 4. hakem ve hakem oyunu durdurup gelip kendisini uyarsın diye, defalarca kasıtlı olarak teknik alandan dışarı çıkmıştır.

    topa dokunmam diyormuş, kendi ayağıyla sahaya ikinci topu atmıştır geçen sezon...

    değinilmek istenenleri anlamayanlar için eklememi de yapayım kocaman harflerle; "bu yaptıklarından dolayı da ceza almamıştı!"

    o gün öyle bugün böyle değil yani.

    şimdi bizim sözlükçüler de "bir maçla kral olmadı, bir maçla tahtından inmez" vs. deniyor ama futbolda klişe de olsa, sadece önündeki maçlara bakarsın, maç maç kararlar alırsın ve tepkilerin de maç maç olur. kendisi işte sözlükçüler ne kadar bilmese de, bunu en iyi bilen kişidir. o yüzden inter-barcelona yarı finalini çoktan unutmuş, geçtiğimiz maçla ilgili konuşmuştur bir tek...

    işte eleştirim de budur. ders almasını bilmemiştir. maça özil ile vs. başlamıştır. tabii sadece 5 kişiyle, defans kurgusu ve alonso ile pres yapmaya çalışan real madrid, 10 kişiyle top çeviren barcelona karşısında hezimete uğramıştır. 2. yarıda bu hatasından vazgeçse de erken gol bulan barcelona, üsküdar'ı çoktan geçmiştir.
4109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap