4 entry daha
  • (bkz: türkiye nazi almanyası olur mu)

    şu anda tv'de yeni engelli düzenlemelerini dinliyorum, yapılan düzenleme ayıptır, günahtır ama en önemlisi bu ülkenin %10'unu hiçe saymaktır. hükümetin engelliler için pozitif ayrımcılığı desteklemesi beklenirken aksine engellileri olağan yaşamdan uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapmaktalar. hatta engellileri toplumdan uzaklaştırmak yetmez, lütfen nazi almanyasındaki gibi bizleri yok edin ki sonradan başınız ağrımasın.

    bugün akp politikası sadece kürtler, müslümanlar ve yandaşları üzerine kuruludur. bunların dışında hiç kimse için kılını kıpırdatmaz, parmağını bile kaldırmaz. sonra da "hobi olarak eleştiriyorsunuz" derler, pardon uzaktan mı bakaydık? yapılan yanlışları mhp'de yapsa, chp'de yapsa yine eleştirilir, geçmişte de eleştirilmiştir, ama hiç bir hükümet, hiç bir parti eleştiriye bu kadar tahammülsüz olmamıştı.

    sayın çalışma bakanına sesleniyorum; inşallah siz ya da bir yakınınız engelli olur da insanların ne çektiklerini, ne yaşadıklarını ilk elden öğrenirsiniz, yoksa sizin engellileri anlayacağınız yok.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap