6 entry daha
  • şarkıda "yatağına her gece gelincik doldururdum" gibi bir replik var ki aklımı başımdan alıyor, düzgün düşünmeyi bir süre erteliyorum..

    sarkinin baslarinda sabah olmasin diye günesi durduran, yanar daglarda tüten atesi sonduren (sabah olmasin diye mi bilmiyoruz.. sabah olmasin diye yanardag sondurmek biraz abes geliyor bana.. hatta bence birisi icin yanardag sondurmek manasiz.. benim icin yanardag sondurseler "hoşt" derim kaçarim) manyak emel sayin sarkinin burasinda "yatagina gelincik doldururdum" diyor.. sarkinin sonralarina dogru "sana güller verirdim belki o güllerle kucagima gelirdin" diyen bir emel sayinin olmasi sarkinin saykodelyasini aciklar sanirim..

    her neyse hadisemiz,sorumuz su; emel sayin yataga gelincik doldururken bunu hayvan gelinciklerle mi bitki gelinciklerle mi yapar?

    ben hayvan gelincik i savunuorum zira gelincik hayvani dedigin asil bir hayvandir.. zamaninda kraliyet ailelerinin en sevdikleri hayvanlardan bir tanesidir.. ayrica atakan bir hayvan olmakla birlikte yilana karsi direnci olan tek hayvandir.. simdi yilanin burada neyin metamorfozu oldugunu ben soylemeyecegim.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap