118 entry daha
  • tam bir dengesizlik örneğidir bu burcun mensupları. hatta tüm hayatları dengesizlik üzerine kuruludur denebilir. kısa bir zaman dilimi içinde çok neşeli ya da çok sinirli olabilirler. çok çabuk değişen bir halet-i ruhiyeye sahiptirler. bu değişken halet-i ruhiye, muhataplarını yorar.

    balık burcu kişisi, kendi mecrasında süzülür. kimse ona bulaşmasın ister. kalabalık ortamda onu kendi alemine dalmış olarak görebilirsiniz. bu onun bencil olduğunu göstermez. bilakis dünyanın en hassas insanıdır. ama etrafında dönen entrikalar, kimin ne işler çevirdiği zerre umurunda değildir. sevdiği ve saygı duyduğu bir kaç kişi yeter ona. geri kalanı ile sadece merhabalaşır.

    bir bozuldu mu asla geri dönüş yoktur onun için. etrafındakiler onu çantada keklik, saftirik ya da dalgın zannediyorlarsa en büyük hatayı işlemiş olurlar. çünkü onun en iyi yaptığı şey saf görünmektir. etrafında dönen ama kendisinden gizlenmeye çalışılan her şeyin farkındadır. ısrarla saftirik yerine konuyorsa, bir anda dünyanın en saldırganı olur, kimseyi tanımaz.

    kendinden önceki tüm burçların karışımından müteşekkildir. bu yüzden hemen herkesle uyumludur. karşısındaki insanın karakterine şıpın işi uyum sağlayabilir. tabii bu insanı benimsemişse.

    yalnız kalmak istemez. sevdiği insanları kaybetmekten korktuğu için, onları bunaltabilir. çevresine yaydığı sevgi korkutucu boyutlara ulaşabilir. çok çabuk bozulur, beklediği karşılığı bulamayınca. yani zor bir tiptir balik burcu kişisi. kendisine iyi davranıldığı, saygı duyulduğu müddetçe dünyanın en iyisidir. tek istediği karşısındakinin onu anlamasıdır. bir de asla unutmaz. balıktır ama balık hafızalı değildir. dünyada hiç unutmayacak birisi varsa, o da odur.
284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap