113 entry daha
  • restoranı bildiğin tabldot restoranıdır. seçmeli menü adı verilen bu sömürü düzenide başlangıç ara sıcak ana yemek ve tatlı alınmak zorundadır. her kalemde (başangıç, ara sıcak vs.) 3'er seçenek vardır. yani bildiğin tabldot'tur. ayrıca servis de gerçekten çok kötüdür. fiyat performans olarak gittiğim en kötü restoranlardan biridir.
    ayrıca birisi krem brüle'yi bu arkadaşlara öğretirse sevinirim. frambuaz soslu krem brüle istediğimde bana çikolata sosluve "brüle olmayan krem" getirdiler. tatlı, krem brüle olmadığı gibi franbuaz soslu da değildi. garsona bunun krem brüle olmadığını ayrıca frambuaz soslu olmadığını söylediğinizdeyse o tatlıyı götürüp aynı tatlıyı çilek sosuyla getiriyorlar. bu da krem brüle değil ayrıca bu da frambuaz sos değil dediğinizdeyse garson kendini savunmaya geçip ben içeriye krem brüle dedim bunu verdilerse beni bağlamaz gibi birşey söylüyor. adam başı içkiyle beraber ortalama 150 tl bayıldığınız bir yerde en azından özür olarak bi çay kahve bişey teklif edilmesini bekliyorsunuz ama tabii babayı alıyorsunuz.
    bu hengamelerde yemeği yedikten sonra yukardaki bara çıkıp birşey içmek isterseniz 10 tl gibi makul ücret ve mükemmel manzara ile bira içebilirsiniz. (bira bu paraysa diğer içecekler de uçuk kaçık değildir herhalde)
    özet: restoranına gidilmemesi barınaysa gidilesi mekandır.
247 entry daha
hesabın var mı? giriş yap