31 entry daha
  • alemdaroğlu denen intihalciliği sabit olmasına rağmen kendisini bilim insanı zanneden şahıs yüzünden, cenazesi hayatını verdiği okula sokulmamıştı zamanında. sonunda 'iade-i itibar' için bir anma etkinliği düzenlendi.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25307348/

    bu arada kim kimin itibarını iade ediyor o da ayrı mesele. istanbul üniversitesi'nin tanör'ün itibarı hakkında konuşacak haddinin olduğunu hiç sanmıyorum.

    ''bülent tanör'ün bu yıpratıcı süreç içerisinde 1996 yılında ortaya çıkan kanser hastalığı ilerledi. zaman zaman tanör'e karşı bu kişisel takıntı haline gelen tavır, onun tedavi sürecini aksatacak adımlara kadar uzandı. ilaçların yazılması konusunda bir takım problemler üretildi. tanör istanbul tıp fakültesi'nde hastalığının ağır döneminde tedavideyken, tıp fakültesi yöneticilerine onun gerçekten o dönem hastane içinde olup olmadığının tespiti için raporlar hazırlatıldı. kısaca akılalmaz güçlükler içerisinde bülent tanör bugün, yıllar sonra anmasını bu çatı altında yaptığımız bu kurumdan ayrılmak zorunda kaldı, galatasaray üniversitesi'ne geçti... ve cenazesi 40 yıllık üniversitesinde değil, galatasaray üniversitesi'nde yapıldı.''
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap