7 entry daha
  • futbol, ve onu sevmeyen erkek(ya da disi) anladigim, ama sevenini daha iyi anladigim bir hadise.
    sosyallesme icin benim ve benim gibi nicesinin kullandigi yollardan biri iken bazisi bu yola ve bu yolun getirisi ya da goturusu olabilecek kavramlara meyletmeyebilir bunu da anliyorum.(ha o gun tersinden kalkip enteresan bir sekilde olmayan saldiriya, savunma olmadigi halde oyleymis gibi gorunen yazi da yazilmasini anlayaabilirim.)
    amma futbol seven erkek ultra bilincli olur, fanatiklik etmez diye bir sey yok.pogo yaparken ne kadar bilincli olunabiliyorsa(pogo's not gight) futboldan zevk alinirken de o kadar bilincli olunmalidir.yani harala gurele bir aksiyonun icinde gereginde toplumla bir butun olmayi bilip, kavgaya donustugunde "gacayim" diyebilmek en guzelidir.yine de mantikli mi? hayir, degil. e neden o zaman bu israr?
    alkolde mantikli degil, yedigim ictigim abur cuburun nicesi mantikli degil ama yiyor ve yapiyoruz.o yuzden dedigim gibi futbol seven erkegin rasyonel bir savunmasi yoktur, hazdir, gonul eglendirmedir.
    futbol sevmeyen adam zaten gicikligina yapmiyorsa, alakasi yoktur, irrasyonel zevk odaklarini irdeleyip canini cikarmaz."sevmiyorum, nokta." der bitirir.
    benim canimi sikan ideal erkek, prens insanin futbol sevmeyen erkek olmasi biraz.
    amma eger rasyonellik ise mesele ben bir liste cikaririm kulliyatinizi robot a ceviririm alimallah.

    yoksa ideal erkek olarak, su topcu olarak, cinsel alanda iso standardi almis biri olarak futbol sevmem sozlukcu bayanlari rahatsiz eder mi idi tum kaygim, kimseyle bi alip veremedigim yok.benle alisveris e girmek isteyen bayanlarin genci yaslisi guzeli cirkini tum bayanlarin mesajlarini bekliyorum dedirten entry.
1335 entry daha
hesabın var mı? giriş yap