3 entry daha
  • bir baslik yaratmadan önce "mutlaka" kullanılması gereken sözlük fonksyonu. "nasıl kullanalım peki?" mi dediniz? buyrun cevap:
    istediğiniz başlığı yazdınız başlık çubuğuna, getir dediniz. dedi ki "yok boyle bişey". sakin olun. okumaya devam edin. bakalım clairvoyance benzer bişeyler bulmuş mu? bulduğu benzer şeyler arasında sizinkine anlam olarak yakın/kelimeleri farklı dizilmiş/ aynı gibi ama typolu olan başlık var mı? var ise ala. "yok yok hemen yazıyom ben" diyosunuz ama durun!!! bir ihtimal daha var.
    öncelikle, gireceğiniz başlığın anahtar kelimesini belirleyin örneğin "kadınların anlamsız zenci eğilimi" . burada olmazsa olmaz kelimeler -ki bazıları anahtar kelime de der- nelerdir? belli ki "kadın" ve "zenci". hemen "kadın* zenci*" yazın arama ortamına ve bu şekilde içinde kadın geçen kelimeler ve zenci geçen kelimelerin bir arada bulunduğu başlıkları listelediniz. aa? ne geldi? "kadınlardaki manasız zenci tandansi". mucize gibi değil mi? evet. gönlünüzce yazın şimdi.... "manyak mıyım lan? niye izleyeyim ben bu prosesi?" diyorsanız sizleri sevgi ile selamlıyor, kucak kucak çiçek saçıyorum üstünüze...
192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap