65 entry daha
  • öncelikle bazılarının yüzüne tükürerek sözlerime başlamak isterim efenim, sırayla alacağım sizi teker teker;

    önce sen gel sırf evi arabası var diye o erkekle takılan ve bunu kendine itiraf edemeyen kezban seni. sonra da "erkekler para verip sevişiyor iyyy öğk, böğk" diyen kancık. hele bi şöyle gel, konuşucaz;

    sen var ya sen iki yüzlü bir kevaşesin. sen direk para almıyorsun ama erkek arkadaşının parasının getirdiği avantajlardan yararlanıyorsun. direk para almayınca orospu olmadığını mı zannediyorsun? 2 saniye dürüst ol ve kendine sor; aynı erkek arkadaşın beş kuruşsuz olsaydı onunla en baştan bir ilişkiye başlar mıydın? (aynı soruyu evli kadınlar da kendine sorabilir)

    şimdi sen gelebilirsin o kadar fazla parası olmayan ama iyi bir şirkette kariyer potansiyeli olan elemanla takılan sinsi engerek. "çok parası yok ama en sevdiğim yanı çok zeki olması." diyorsun değil mi? biz de yedik amk. biz sanki bilmiyorduk geleceğini garanti altına alma içgüdüsü ile 1.05 oranlı az kazandıran ama banko olan maça oynadığını.

    şimdi gelelim sana ortamcan, asıl kinim sana, pipican seni;
    "ben hayatımda hiç para vererek bir kadınla birlikte olmadım, olanları da tasvip etmiyorum" diye gerim gerim geriniyorsun ya o son model araban, valelere verdiğin paralar kızları götürdüğün pahallı mekanlar götüne sabunsuz girsin. valeler siksin seni valeler. en son sen konuşacaksın. çünkü en iki yüzlü sensin. tatlı su maskuleni seni.

    aynı şekilde yok ben avugatım yok ben bilmemnerede mühendisim yok yöneticiyim diye gerim gerim gerinip hatun düşürmeye çalışan angut. sen de diz çöküp tevbe edeceksin.

    "orospuları ve çingeneleri severim. biri namuslu numarası yapmaz, diğeri milliyetçi ayağına yatmaz." demiş bukowski.

    sizi mi sevecektim lan iki yüzlü ibneler, tabi ki bukowski babanın dediği gibi karakterli olmanın kitabını yazan sizlerden çok daha onurlu olan orospuları seveceğim.

    siktirin gidin şimdi.

    edit: başlık değiştirilmiş, eski başlık için (bkz: para ile seks yapan erkek)
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap