1 entry daha
  • trenle seyahat etmemize yarayan; uzerinde trenin adi, hareket tarihi ve yönü, sefer saati, fiyatı vb. bilgilerin bulundugu kagit parcasi.

    ogrenciyseniz pasonuz vasitasiyle %20 indirimli bilet alabilirsiniz. gidis donus biletler de %20 indirimlidir. fakat bu; gidis donus bilet alan ogrencinin %20 + %20 = %40 indirim alacagi anlamina gelmez; diger bir degisle yolcu sadece tek indirimden faydlanabilir. ogrenci olmayan fakat indirimden faydalanmak isteyen kisiler; ‘gidis – donus’ bilet alarak bunu saglayabilirler. donus tarih opsiyonu 60 gun aciktir, donulecek gun telefon acip "-haci ben doncem" demek suretiyle ayni biletle donebilirler.. hem de indirimden faydalanmis olurlar..

    hiz: (hizli tren) ankara - eskişehir 1
    keyif: fatih ekspresi 8 saat. hareket: 11:30 - varis: 07:30
    oeehh: anadolu ekspresi 9 saat. hareket: 10:30 - varis: 07:30
    ekonomi: dogu ekspresi ‘cok’ saat.

    bunlarin disinda konuyla ilgi aklıma gelen; eklemek istediğim, tren bileti alinirken dikkat edilmesi gereken seyler sunlar olabilir:
    vagonda en on ve arka siralardaki koltuklar yolculugu zehir edebilir. zorunlu haller disinda (ör: bilet kalmamasi) alinmamasi gerekir, sayet mumkunse kapiya da cok yakin olmamalidir cunku vagona surekli girip cikan insanlar ** gerek gurultuleriyle** gerekse vagona duhul ettirdikleri soguk havayla, kiside uyku birakmazlar..

    ayrica (bkz: yemekli vagon)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap