• kendisinin bir başlığı olmamasına şok olmuş durumdayım. ilhan tanacı önce english home kurucu ortağı ve ardından hisselerini satarak ayrıldıktan sonra madame coco kurucusudur.

    gerçek bir pazarlama dehasıdır, öyle ki ülkenin neredeyse tamamı english home markasını ingiliz, madame coco markasını ise fransız sanmaktadır. markalaşma yolunda ürünlerini, markasının standardizasyonunu, hedef kitlesini, yazı karakterini, mağaza içindeki kokusuna kadar belirli bir algıya hitap etmek için özenle kararlar vermiştir.

    mağazalarındaki çılgın %70+%20, %50+%50, %50+%20 gibi indirimleri yapmasının yolu da düşük stokla ve yüksek kar ile sürekli sirkülasyon yaratması sayesindedir. az sayıda malı yüksek kar ile mağazalarına koyar ve bu az sayıda gelen mal yüksek hızla tükenir, satılmayan ürünleri de bu tarz çılgın fırsatlar ve kampanyalar ile hızla eritir ve yerine yeni yüksek karlı ürünler koyar.

    bu arada siz fontların ve mağaza tasarımlarının 100 yıllık bir fransız şirketi gibi göründüğüne bakmayın, bildiğin 2011 yılında adanalı ilhan tanacı tarafından kurulmuş halis muhlis türk şirketidir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap