75 entry daha
  • eskiden cok severek okudugum, ama artik surekli unluler ciftligi, gerizekalilar bandosu gibi televizyon programlarina kilitlenmis, rating olayina kilitlenmis ve ozellikle de radar bolumu surekli televole filan gibi yerlerdeki gerzekliklerlen dolmus oldugu icin icimi karartmaya baslatmis olan site.

    hayir halen daha guzeldir, yazilanlar da guzledir (sonucta hemen hemen hepsi okuyucular tarafindan gonderiliyor), ama surekli de "televizyon ve turk insaninin izledigi gerizekali sovlar, gerizekali sunucular, gerizekali bilmemneler" olayina yogunlasilmasi da gina getirdi.

    ne guzel link mink bolumu vardi, ne guzel takintilari guncellerlerdi, ne bileyim, organik sayfa gibi orijinal seyler yaparlardi, abzurt oldugu halde acaip guldururlerdi.

    sahsen her okuyusumda pazar keyfi'nde yapilan gerizekaliliklarin ve bu gerizekali insanlarin turk toplumunda onemli birer yerlerinin olusu gerceginin -ki aci bir gercektir, shockhaber bunu iyi irdelemistir, iyi ustune gitmistir, yeterli gitmistir, oeh dedirtmistir- surekli gozume sokulmasindan rahatsiz olmaya basladim.

    amerika'dayim, ne guzel bu tur seylerden uzaklasmisken, birazcik "turkiye'de neler olup bitiyor, insanlar arasinda ne tur geyikler populer" diye bakma maksadiyla giriyorum bu siteye. fakat olmuyor, her zaman karsima bunlar cikiyor. ya site artik eskisi gibi turkiye'de guncel donen geyikleri iyi yansitamiyor, ya da turk toplumu hakikaten televizyonlarda olup biten gerizekaliliklara odaklanmis durumda.

    walter benjamin bosuna gorsel medyayi cagimizin en onemli distraction'i tabir etmemis, bosuna samuel weber basli basina televizyon'u irdelememis, bosuna martin heidegger bir suru teori uretmemis bu konu uzerine...
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap