5 entry daha
  • amerika gibi ister istemez hepimizin hayatini etkileyen bir ulkede siyasetin ne kadar ayaga dustugunun fasizmin alip yurudugunun kaniti olan insan sekli. hicbir baltaya sap olamadim bari politika yorumcusu olayim diyerek bu ise basladigi ortada, hem uc kelimeyi yanyana getirecek kadar ingilizce bilen hem de televizyona cikinca balkabagi gibi gorunmeyecek adam sikintisi icindeki sag medyanin, hem de onlarin yardakcisi sol gorunumlu ama ayni yolun yolcusu demokratlarin hep beraber unlu ettigi sahistir.

    ann coulter'in yorumlarinin cogu gerceklerden uzak, elestirileri ad hominem dir. bu haliyle amerikada yeni moda olan "bir sey ne kadar aptal ve basitse o kadar iyidir" trendine gayet guzel uymaktadir. esasen ann coulter'in kendi basina hicbir onemi olmamakla birlikte, artik amerikada sagduyu ve aklin gecer akce olmadigini, ulkenin giderek daha fazla yozlastigini gosteren bir ornek olmasiyla korkutmaktadir. bu hanimin "cevreciler insanliga dusmandirlar" bile diyebildigini soyleyeyim de anlayin bu isin nereye vardigini artik.

    p.s. butun bunlarin yaninda hernekadar birkisim "sarisin olsun bizim olsun" zihniyetindeki turk genci, guzel falan oldugunu dusunse de, tv de seyredilirse, guzel olmak soyle dursun, cadiyi andirdigi anlasilacaktir.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap