8 entry daha
  • ergin ataman, yigiter ulug ve sanem altan in zavalliklari karsisinda üzüntü ve öfkemizi katlayan , kimil zararlisidir. şiddet safsatalarinin altinda gerçek şiddet ( gerçek, çünkü gayet dünyevi ve hayati güç - iktidar ilişki ve dengelerinin saf tezahuru bunlar.) , bakterileri üreten bir türün numunesi.
    ilaci bjk tribünleri ozellikle kapali , ozellikle bjk carsi dir. hatta 2003-2004 2.sezon bjk-fb basket macinda seba da elden geldigince ilaclamasi yapilmistir, bir yere kadar etkisini göstermiştir. eger herkese uyarsa tekrar inönü ya da akatlar a bekliyoruz. temiz spor için.

    #6568825

    edit: geldi. temiz spor için tekrar ilaçlaması yapıldı. 5 mayis 2005 besiktas fenerbahce bayan basket maci ...artık idare ettiği kadar..bu arada da şiddete kırmızı kart gösteren yiğiter uluğ ve aziz tayfasından ya da pısmış ergin ataman dan alır kesin hıncını..sonra biz gene ilaçlarız, e hali ile süper küfürbaz , şiddet manyağı diyip kırmız kartı yeriz yiğiter ve tayfasından..olsun, önce adalet sonra temiz spor için hepsi .
1103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap