6 entry daha
  • degerli dostlarinin kopuren/sirkelenen agizlarindan cikanlar uzerine bir incelemede bulunalim ne demi$iz;
    --
    "bir$ekilde ilgi cekici ba$lik acmak istiyorsunuz, ya da oylesine bir tespitiniz var..
    "turbanli kizlarda gorulen yapmacik utangaclik" tadinda ba$lik actiniz, uzulmek yok; altina hemmen bir$eyler girecek ki$i bu insandir. "

    bu ne yanli$tir, ne ayiptir.. bir$eylere inanmak ve bu konuda diger insanlara kizgin olmak kabahat olmadigi gibi, savunulan $ey yanli$ bile olsa koyun olmaktan iyidir. bu $ahis sozluk'te "amin dudugu" ba$ligini doldurmaktan oteye gitmemi$ ki$ilerden oyle ya da boyle, daha degerlidir.

    --
    islam'i seven, islam'i takip edenlere laf soyletmeyen, ne yazikki halkin espri, dalga ve makara anlayi$inin yuzde yuz kendi inanclarina dokunmayacagini isteyecek kadar realizmden uzak, bunlarla sinir harbi ya$ayan da bir yazardir..
    --

    muhabbet arasinda peruk takan ba$ortululerle, sabah ezan okurken uyuyakalan hocayla kimsenin dalga gecmedigine inanmak icin kor olmak gerekir.. hayati fethullah evleriyle i$yerleri-evleri arasinda gecen insanlar bunun farkinda olmayabilirler, kendilerinin beyinlerine $u me$hur sirkeli $eylerden dokmelerini temenni edecegim..

    --
    bir de cok sevdigi islam'dan yuce bir muhteremin ismi dururken hristiyan ellerinin anglo sakson dillerinden kendine nick yapmi$ bir insandir..
    --
    ho$goru islam ogretisidir.. icinde yorum bile olmayan bu tespiti hakaret sayan ki$ilerde alelade bir sirk hayvani mentalitesi yoktur. sirk, sirken. neyse.

    uzun lafin kisasi, kendi kutsal degerlerine saygi ararken ayni havayi soluyan insanlara kar$i sinir krizi gecirmek yerine, sabirla kendisini anlatsa kendisine duyulan sempati artacak, soylediklerinin kizginligi arasindan aslinda ne anlatmak istedigi daha berrak anla$ilacak olan, $ahsi ve nacizane kanaatimce bir$ekilde ortalamanin ustu bir yazar arkada$imizdir.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap